http://bloedjesnel.nl/
 
valga põhikool galeriinõmme tee 8sõna snäkk tase 46eesti sada logoark jõhvi часы работыtallinn johvi rongilusad jõulusalmidwidex eesti oütartu ülikool kirjalik tõlgenovember full movie estonia

Home

Gastenboek

Album

Olie-peiling

Wist je datjes

Miks ma kandideerin

Home

Õpetaja staatus: Miks ma kandideerin (lühidalt)

Miks ma kandideerin? Poliitikud võivad ju rääkida enne valimisi erinevatest eesmärkidest, kuid tegelikult on neid kõigest kaks. Esimene- võimule saada ja teine-võimule jääda. Ümbritseda end

Ma ei saa aru :-( - Perekooli Foorum

Kahekordne olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi (41) lõpetas nädalavahetusel üheksa aastat kestnud võistluspausi. Endine suusataja osales Tartu Maratoni programmi kuuluval Tartu teatemaratonil. 

ÜLO MÄNGEL - Elurikkuse Erakond

Miks ma kandideerin Riigikogusse? Tõepoolest, miks? Ma olen ju olnud Riigikogu liige, minister, peaminister, Euroopa Komisjoni asepresident, teinud Eestis mitmeid reforme. Aga ma ei ole tänase olukorraga rahul, ei Eestis ega maailmas. Esiteks, ma tahan …

Õpetaja staatus: Miks ma kandideerin (selgitustega)

Miks ma kandideerin (selgitustega) Poliitika parteidest kõrgemale! On aeg kaasata erakondade kõrval poliitikasse ka neid inimesi, kes ühessegi erakonda ei kuulu. On aeg muuta Eesti poliitikat vabamaks, avatumaks, loovamaks. Eesti ühiskond on hakanud kinni jooksma. Me näeme, kuidas üha rohkem otsuseid sünnib kõrgel ja kaugel, ilma meie

Liina Kaev - Miks ma kandideerin kohaliku omavalitsuse

miks ma kandideerin
20. oktoobril on kohalikud valimised ja ma kandideerin. Maailm on tõesti hulluks läinud.

Priit Sibul - Miks ma kandideerin Otepääl? | Facebook

Evelin Ilves – Miks ma kandideerin? 28.03.2019 29.03.2019 Joonas Laks 0 Comments Euroopa Parlament, Evelin Ilves, valimised. Sest seni tehtu enam ei aita. Läbi elu terviseteemade sees olnuna tean, et teadlikkuse tõstmisel on piirid. Sealt edasi aitavad suuremal hulgal inimestel teha elus turvalisi valikuid regulatsioonid: standardid ja

Images of Miks ma kandideerin

miks ma kandideerin
Heigo-Aulemb Ensling kandidaat number 173. This site uses cookies for analytics, personalized content and ads. By continuing to browse this site, you agree to this use.

Miks ma kandideerin blogiauhindadel? | Jane blogi

Minu sõber Vello Vikerkaar kirjutas neli aastat tagasi sellest, mismoodi võiks Tallinna näitel välja näha aeg, kui me enam mujalt raha ei saa.. Ta vihtus valmis õõvastava stsenaariumi: tingimustes, kus Euroopa Liidu raha enam ei ole ega tule, peab Tallinna linnapea loobuma mustast Mercedesest, millega ta muidu tööle sõitis.. Vello süngetes nägemustes ei puudu siiski ka helgemad

Miks ma kandideerin Riigikogusse? | Õnne Pillak

miks ma kandideerin
Jüri Ratas: miks ma kandideerin Keskerakonna esimeheks? Kaire Reiljan. kaire@le.ee. 21. oktoober 2016 12:47. Eesti Keskerakond jõudis 12. oktoobril ajaloolise teetähiseni – Rahvarindest võrsunud erakond tähistas oma 25.sünnipäeva. Juubeliaastal on kohane …

Mõtteterad: november 2014

Selle uudise peale, et ma kandideerin EKRE nimekirjas, teatas üsna mitu näitlejat mulle, et nad kustutavad mu Facebooki sõprade hulgast. Vaevumata üldse küsima, miks ma sellise sammu astusin. No võtku pealegi, niikuinii ma kasutan Facebooki ainult selleks, kui kellelgi on kass või koer kaduma läinud ja jagan siis otsimiskuulutusi.

Welkom op bloedjesnel.nl

Op deze website kunt u meegenieten met de hobby van het bloedjesnel-team.

Wilt u een bericht achterlaten?
Heel graag, dit kan in ons gastenboek.

Hier ziet u het Logo gemaakt door Henkie....

 

Moet ik hier nog iets aan toevoegen.......wat een schoonheid

 

 Voor informatie kunt u terecht bij:

peter@degeling.nl