BUENAS DIAS SIGNORAS Y SIGNORITAS

OUDERE JONGERE [JOOP] MET ZIJN CUBAANSE VRIENDIN-BEATRIZ-ORGELDAG-HOORN 2014
OUDERE JONGERE [JOOP] MET ZIJN CUBAANSE VRIENDIN-BEATRIZ-ORGELDAG-HOORN 2014

Na me door een stapel post heen te hebben gewerkt na 2 maanden Cuba, las ik wat oude kranten en zag ik op de televisie de onvrede van de zoveelste duizendste asielzoeker, werd mij gevraagd of mijn postadres nog wel klopte, lees ik van de pensioenfondsen die geen winst hebben gemaakt??

De eventuele jaloersheids belasting..lees belasting over spaargeld wat het nijvere spaardertje boven het hoofd hangt (je mocht het naar je zin hebben) verhoging van de tarieven bij de diversen banken,verhoging van???? Enz,enz moet ik doorgaan??

 

HET CUBA VIRUS.

JA…..ik reis nog steeds veel, maar ben blijven hangen in Cuba, een voor mij veilig land, niks mis met het comunistische systeem, het land word nog niet uitgevreten door Imad-Abdoel en zijn kornuiten.

JA….het heeft gelukkig zo z’n beperkingen o.a .geen Luna Parken-kermissen van 30 meter hoog, Mac Donalds, wiet, drugs, porno-sex winkels- Ook vaak GEEN boter, kaas, zoeken naar brood, gezuiverd water enz.

In Cuba zijn GEEN onderdelen winkels voor motoren of auto’s,worden de autovelgen nog aangedraaid met een wiel sleutel,en de banden nog met de hand verwisseld, pas een soort van A.P.K. op auto’s ingevoerd,..maar stelt niks voor, mocht men toch vallen over bijvoorbeeld een glade band of een te grote rookpluim dan word dat opgelost met wat Cubaanse Pesos. Rijden paard en wagens als vervoer van alles en nog wat,en trapt de bestuurder van een driewiel fietstaxi zich het lazerus maar..is wel eigen baas. Jammer genoeg NU pas beperkt internet en..heeft men de mobiel ontdekt.

Rijden er Chevrolets,Buicks-De Soto..enz rond met Lada motoren, maar WEL gaan!! Word er op straat van alles gerepareerd, met niks. Maar nergens ter wereld lopen de tweetakt motoren mooier als in Cuba..

In de motoren met zijspan worden oma en opa vervoerd, al dan niet met pothelm op, ook word het varken krijsend ter slacht gereden om aan het spit te eindigen.

Is de gezondheidszorg-scholing-water enz gratis, GEEN.. wegen-onroerendgoed-inkomsten-reclame-waterafvoer-riool-vermakelijksheids-buma-glas-inbraak-opstalverzekering en al wat men maar in Holland bedenken kan… EN betalen moet.

ALLES VOOR ZOLANG HET DUURD

Juist het gevoel van Holland in de jaren vijftig-zestig trekt mij als een magneet, ook Beatriz trok mij aan als een magneet wat zich resulteerd in een fijne relatie van nu al zo’n 4 jaar, en dat voor zolang het duurd.

Na veel gewinkeld te hebben en…genoten van het vrouwelijk schoon, wilde ik in wat rustiger vaarwater komen en voor zolang de boom nog bloeit een vaste relatie aangaan.

JAAA..vrouwen zat en…mooi! Van zwart-mulata-lichtgekleurd tot blank aan toe, kortom de snoepwinkel was geopend,ene…winkelt en proeft u maar.

Kijk een vaste relatie op Cuba heb je gauwer dan een taxi, maar een (hopelijk) eerlijke relatie?

Ach, is eigenlijk hetzelfde als in Holland, hoe rolt de bal?

Via een in Holland getrouwde lieve Cubaanse vrouw leerde ik Beatriz kennen, de bal ging rollen en zijn nu zo’n vier jaar samen.

BEATRIZ BEZOEKT HOLLAND-2015 (zie foto).

Ik wil er eigenlijk niet meer over praten en aan denken wat het allemaal aan papierwerk en geld heeft gekost om Beatriz uit te nodigen voor een bezoek aan Holland en dit voor 3 maanden.

Zo makkelijk als…..?? Holland binnen komen..en BLIJVEN..zo moeilijk was het voor ons…dit terwijl Beatriz 2 kinderen achter liet, oma is en een eigen huis heeft, IK terecht met de billen bloot moest, lukte de uitnodiging de eerste keer niet en moest ik in Holland een advocaat nemen..ik wil er verder NIET meer over praten-BASTA,!

 

SALSA-RUM-MAMBO-AMOR-TE AMOOOOO.

JAAAA…men vertrekt volgende week weer voor 2 maanden, heb er altijd weer opnieuw zin in, veeeel NIET-maar wel een lieve Beatriz,salsa dansen-varken aan het spit, zon, een dikke kont in Cuba? geen probleem, jij niet? dan een ander.

Het is in Cuba allemaal wat spannender en vrijer dan in Holland, jaa ook wat blooter ome Kees….men is er trots op om mooi te zijn  en…CUBAAN-ook het liefdesleven is wat vrijer (maar dat is mijn mening)

 

BLOEIT OOK BIJ U DE BOOM NOG??... EN ALLEEN??

Ik heb in het verleden diversen mannen aan een fijne relatie geholpen, JA ook motorvrienden, maar blijft prive!!

Mocht u de stap over de oceaan aan durven, en een eerlijk persoon zijn, dan kan ik u helpen,

NEE niet voor een vakantie avontuur, ga dan maar naar Gambia.

 

Groeten jullie JO,JO eneee BEATRIZ… IS ZE MOOI OF MOOI ????

 

RESUM…let wel..ben in Holland ook erg tevreden,heb een eigen museum!Mijn moeder leeft gelukkig nog, Heb twee dochters plus kleinkinderen, achterkleinkind, ja,ja, familie. Weinig… maar goede vrienden, EN de schone lucht in Holland!!

 

Joop op Televisie

Museum Joop Walter-Hoorn.

museum joop walter
museum joop walter

Geheime opnames genomen bij Joop Walter...

 

Het betreft in mijn eigen museum genomen foto's.

Foto 1 Joop met Michel Koppies, samen met de speciale 3- Wheel Tricycle met een

Harley Davidson-Shovel Head motorblok oorspronkelijk 1200 cc maar opgeboord naar

1400 cc, als je niet op past trekt ie de straatstenen eruit

Het heeft een cardan aandrijving op het achterwiel en ......uniek....een achteruit

gemaakt uit een versnellingsbak van een oude Taunus 12 M jaren zestig.

Het is volgens mij de enige Tricycle in de wereld met deze gegevens.!!

 

Foto 2 Het draaiorgel de ,,Buffel,, gebouwd in 1933 bij de Firma Perlee Amsterdam en....nog in orginele spelende staat. 

Museum Joop

museum joop walter
museum joop walter

Hier een foto van de BUFFEL

Zelfs joop moest een dezer dagen een stapje terug doen

Wel is dit vervoermiddel race race en nog eens race tenminste volgens joop.

Hij heeft zelfs aangegeven dat hij ons de bloedjesnellers  makkelijk kan bijhouden

Lekker verder dromen joop

Hier joop nogmaals met zijn nieuwe aanwinst

Past precies bij hem lekker goedkoop en millieu vriendelijk.

Hij is er zelfs van plan mee naar cuba te rijden.

De meiden daar zien hem al aankomen, gelijk de verkering uit   

JOOP WALTER, MISSCHIEN EEN LEVENDE LEGENDE ...?

JoJoTours, niet voor fietsvakanties...
JoJoTours, niet voor fietsvakanties...

 

Geboren in het goede jaar 1941, dus reken zelf maar uit hoe jong.

Als kind uit een normaal gezin groeide ik op in Hoorn en met name in het Venenlaan kwartier.

Al spoedig had ik in de gaten dat er met handelen meer te verdienen was dan met werken.

Dit kwam omdat mijn vader ook in van alles handelde en het spreekwoord luidt immers....een appel valt niet ver van de boom !

In de jaren vijftig en zestig waren we al bekend in Noord-Holland,

immers wie een mooie en snelle, liefst Italiaanse brommer wilde aanschaffen kwam vaak bij ons terecht in de Pieter Florisstraat, juist... op de hoek !!

Wij waren trouwe klant op het Waterlooplein en op de diverse automarkten waar ook in brommers werd gehandeld.

De aparste modelen werden door ons gekocht ..opgeknapt en verfraaid met het goede spul, mijn vader kon met de kwast mooier resultaat maken dan met de verfspuit.

 

DEMM, PARILA, ITOM, RAP ROCKY ENZ.

 

Ook was hij een meester in het opvoeren, legendarisch waren onze snelle Demm's, Parila's,Rap Rocky's enz.

Dat de ambachtschool voor mij een kwelling was, moge duidelijk zijn, ach er was zoveel leuks te beleven,Elvis Presley en vele andere bekendheden waren voor mij en...vele anderen veel interesanter.

Na de ambachtschool werk zoeken, nou dat was er genoeg, god bewaar me als ik er nog aan terug denk, alle dagen naar Bruynzeel werkzaam bij de Technische Dienst !

Op 3 meter hoogte zag je een glimp van het buitenlicht, ik voelde mij een vogel die gevangen was!!

Ja, zei mijn vader, je kan er nog een diploma instrumentmaker halen,

dit resulteerde in weer 1 dag in de week naar school, en een bult huiswerk !

 

DE HANDEL IN...

 

Nou dat diploma heb ik gehaald, maar........ik wist toen al dat ik de handel in zou gaan, maar eerst nog de kwelling die dienstplicht heete.

Laat ik daar maar over stoppen, twee jaar, echt niks gedaan...ja, ik had in de buurt van de kazernes links en rechts diverse verkerings.

Na de dienst diverse banen gehad, teveel om op te noemen.

Uiteindelijk in de beginjaren zeventig nog op het Waterlooplein gestaan met allerlei soorten handel.

Dit was ook de tijd dat ik met Henk en z'n broer Martin Groot en Hildo Krop bevriend raakte, en.....nog steeds zeg ik altijd...je hebt aan een paar goede vrienden genoeg.

Ondertussen getrouwd met Yvonne, waarbij twee dochters op de wereld kwamen, we hadden met heel veel handelen wat geld verdiend en door middel van een soort ruil....ons eerste pand op het Grote Oost gekocht !!

Jongens,dat was een gouden greep, terwijl ik op het Plein stond, deed Yvonne de winkel.

Het lag ons geen windeieren en langzaam aan werd de grond steviger onder onze voeten.

Het zou te lang duren om alles te vertellen, het antiek handelen, de draaiorgels, de reizen naar het buitenland hiermee, de motoren, de diverse panden waar we van wisselden.....laat een ding duidelijk zijn....nee,... ik kreeg geen geld of huis bij het trouwen maar ik kreeg iets veel waardevoller mee; n.l de overgedragen handelskennis van mijn veel te vroeg overleden vader.

Dat... was de bassis voor onze vooruitgang, altijd had ik in de gaten wat handel was of niet !!

Ja,....net weer op tijd de bakens verzet, het pand op het Grote Oost goed verkocht, een nieuw pand gebouwd waarin mijn droom verwezenlijkt werd; n.l vanuit mijn woonkamer, bed en....bad al mijn mooie overgebleven aparte spullen kunnen bekijken.

Nu reis ik veel, ik heb die spanning en...avonturen nodig en....ik hou niet van de kou, kan er niks leuks aan ontdekken.

 

RESUMÉ...

 

Waar het eindigt....?? ..nou net als voor iedereen..op het kerkhof of door de pijp, ja, klinkt cru maar..is de realiteit.

Maar voorlopig ga ik hopelijk nog even door met reizen, kijk weer uit naar de zomer, gaan we de motor giro weer rijden in Italie ??

Of zetten we zelf een rit uit, met een niet te grote ploeg?,

Net zo leuk, Duitsland langs de Moezel, gebakken aardappelen met een heerlijke snitzel met ....gebakken uitjes, jezus.. het water loopt in m'n mond.

Vroeger zei Poele Duinmayer, (hij verkocht gerookte paling op de markt en kermissen)...heb je de kleur gezien?...dan heb je de smaak in je mond!

Jongens en...misschien een enkele dame... Jopie gaat stoppen, het is bedtijd.

Positief denken..daar gaat het om, dit was het in het kort.

 

Groeten,

 

Joop Walter, julie....JO.JO.


Wie is Joop?

Op avontuur in Salsaland...
Op avontuur in Salsaland...

Joop is onze eigen bloedjesnelwereldreiziger,

reis om de wereld in 80 dagen is hem op 't lijf geschreven,

eerst Italia, toen Thailand, Cuba, nog een maand Thailand ,

daarna alweer een maand Thailand en nu weer hals over kop

nog een keer naar Cuba om daarna weer naar Thailand af te reizen,

waar haalt hij de energie vandaan?

Wij denken daar waar de rust ontbreekt...

 

Hier zijn eerste Cubaanse belevenissen.

 

Wij wensen de lezertjes

veel plezier!

 

de foto's vind je hier, maar wel weer  terugkomen....

MET DANSCHOOL "LA DYNAMICA" NAAR CUBA !

Het dansgezelschap...
Het dansgezelschap...

Mocht ik jullie de laatste keer hopelijk hebben laten genieten van mijn avonturen in Thailand, zoals beloofd hierbij mijn belevenissen in Cuba.

Cuba ,het grootste eiland van de Caribbean, heeft van alles te bieden.
Een mengeling van koloniale steden, landschappelijke contrasten en....
een uiterst vriendelijke bevolking.
Dit tezamen met de overduidelijke sfeer uit de jaren '50, de rum en de sigaren maakt het eiland uniek en een lust voor zowel natuur-,cultuur-en strandliefhebbers en voor de wat meer avontuurlijke reizigers de danscultuur !!
Ik ging dus tezamen met nog een aantal dansliefhebbers, voornamelijk vrouwen op naar Cuba, dit onder leiding van dansschool "La Dynamica"

IN DE BAN VAN DE SALSA !

Bloedjesnelreiziger Joop geeft het ritme aan...
Bloedjesnelreiziger Joop geeft het ritme aan...

Cuba, het eiland van Fidel Castro, Hemingway en......de Salsa, deze dans vond zijn oorsprong bij de slaven die op de tabaksplantages werkten en met beperkte muziek instrumenten hun eigen roots in de Cubaanse muziek brachten.
Spelend op olie vaten, de maat geslagen met de 'clave' (twee houten stokken,
waarvan er een hol is).
Deze combinatie met zang en handgeklap moet fascinerend geweest zijn.
De oorsprong lag in de 'Son', een ingetogen dans met eigen passen en...variaties.
Later na de afschaffing van de slavernij kwamen er meer muziekinstrumenten bij,
wat resulteerde in de hedendaagse muziek .

DE SFEER VAN DE VIJFTIGER JAREN !

foto komt van internet, eigen foto volgt...
foto komt van internet, eigen foto volgt...

Aangekomen in Havanna keek ik m'n ogen uit, oude Chevrolets, Buicks, De Soto
enz. reden ronkend en rokend in het rond, al dan niet in gebruik als taxi.
Motorfietsen, voornamelijk MZ, reden af en aan, velen met net zo'n zijspan als waar Bert en Mieke mee rijden aan de Ducati Condor.
Veel hing met ijzerdraad aan elkaar maar daar schenen de Cubanen geen erg in te hebben, het was...gaan met die banaan.
Aan fietsen hebben ze een broertje dood, ik zag er maar weinig, ja op de buitenwegen Europeanen in colone door de bergen.
Op een keer vroeg ik aan de chauffeur van een Chevrolet waar we mee op weg gingen naar een paladar (eetgelegenheid, al dan niet clandestien) en die erg langzaam reed, ligt er nou een vier of zes cilinder in, of misschien wel acht?
Bij de eetgelegenheid aangekomen tilde hij de motorkap op en......
keek ik naar een klein Toyota motortje!!
Ze hebben voor alles een oplossing en...zijn allemaal je vriend,
ja... tot de aap uit de mouw komt en...ze om dollars vragen !
 

GEEN AIRCO IN HET LES LOKAAL...

Ik wist niet dat die arm zo lang was...
Ik wist niet dat die arm zo lang was...

Stikkend heet tijdens de danslessen, ik denk tegen de 40 graden,
alleen een meegenomen ventilator die op volle kracht probeerde
enigzins verkoeling te brengen. De sfeer was er niet minder om, terwijl het zweet ons van het lichaam droop leerden we de echte Cubaanse passen.
Alhoewel ik moet zeggen, dat er weinig nieuws voor mij was,
ja....erg ingewikkelde combinatie draaien die je alleen maar met een vaste dansparner kan doen, anders breek je een arm.
In Havanna kregen we drie dagen les en..in Santiago de Cuba, waarbij ik moet zeggen dat in de laatste plaats, er het best en..gedisciplineerd les werd gegeven.
We hadden allemaal een Cubaans meisje als danspartner, en de vrouwen een man dus het ging prima.

DE GROEP GAAT NAAR HOLLAND......IK NIET !!!.

Santiago de Cuba...
Santiago de Cuba...

De laatste week zaten we in Santiago de Cuba, onder in Cuba en daar was het waar ik mijn extra verlenging had.
We sliepen in z.g.n. Casa Particulara, dat zijn privé huizen, nou ja huizen?..
die van de overheid een vergunning hebben om een kamer te verhuren.
Dit alles streng gecontroleerd door het communisties regieme, en....reken maar dat het communisme nog aanwezig is, zeker weten.
Bij mij resulteerde dit in het afvoeren van een volkomen integere jonge vrouw waarvoor ik kleding had gekocht om s'avonds naar de 'Casa La Trova'
(plaatselijke dansgelegenheid) te gaan.
Wij maakten de fout om....te dicht bij elkaar te lopen wat voor de veelvuldig aanwezige politie aanleiding was ons aan te houden, het meisje haar indentiteits kaart in beslag te nemen en.....na 5 minuten wachten haar af te voeren in de opgebelde politieauto!!
Het meisje werd gekenmerkt als een' Chica' (hoertje).
God bewaar me, het kind had twee kleine beeldschone kindertjes thuis waar opoe op paste.
Ik naar de slop waar ze in woonde, laat ik maar stoppen met de verdere ellende.
Met latere danspartners, die zich overigens zelf meldden, had ik geen probleem,
ze liepen 50 meter achter mij, en ik wachte binnen bij de kassa !!.
 

LOSLOPEND WILD !!

Mijn laatste weken alleen??
Santiago de Cuba heb ik met gemengde gevoelens beleefd, nee ik miste de groep niet, dat niet, maar ik was zo langzamerhand, noem het ingeburgerd geraakt.
Kreeg 'vaste vriendinnen', wat resulteerde dat ze aan mijn 'Casa Particulara' aanbelden tot in de nacht aan toe, nee....lezertjes...ik mocht niks op de kamer mee nemen, ja... eentje mocht er op de bank in de woonkamer van de familie wachten totdat ik klaar was met klein onderhoud.
Nee dat gebeurt me (als ik ooit nog een keer naar Cuba ga) niet meer,
geen Casa Particulara meer, een hotel met vrije opgang biedt meer vrijheid, ja toch?
Nee, ik denk dat Thailand me toch meer trekt, het is daar wat ingetogener.
In Cuba is het erg op (sex)dollars gericht, je kan niet ergens zitten of staan,
maar langer als 5 tellen oogcontact met een vrouw resulteert in het feit dat ze bij je komen en dan begint het....
 

OOGKLEPPEN OP ?...

Ja dat kon ook, maar wees nou eerlijk, de Cubaanse vrouw is ECHT vrouw, de huidskleur, de kleding en....hun manier van lopen, jongens wat een stijl!!
Ze lopen niet, nee ze bewegen net als poema's en dat is niet showen, nee echt ongekunseld.
Nee, je hoeft niet te kijken dat weet ik ook wel, maar dan had ik net als de koetspaarden die voor de koetsen liepen, met oogkleppen op moeten lopen,
maar daarvoor zijn ze te mooi.
Ik mocht niet teveel vrouw gelateerde avonturen opschrijven van 'Howling Henkie', maar mag er toch wel één vertellen??
Daar gaat ie,
...op een middag hoor ik pure salsa klanken vanuit een openstaande deur,
nieuwsgierig als ik was ging ik naar binnen.
Twee chocolade gekleurde jong vrouwen (meisjes) waren aan het dansen, nu is dat algemeen goed in Cuba, overal klinkt muziek en overal wordt gedanst!
Je snapt dat ik mee ging dansen, wat resulteerde dat het ene rumboontje met mij in de weer ging (dansen).
Het nummer was afgelopen en bezweet en hijgend stonden we met z'n drieen ons met onze zweetdoek af te drogen (de dansers hebben meestal altijd een stuk doek mee).
Moet jo calliente (warm) h'e,si  zei ik, is posible dos biera in casa ?
Is het mogelijk dat je twee bier haalt in het winkeltje hiernaast vroeg het steeds vrijer wordende meisje...no probleme antwoorde ik.
Met mijn twee biertjes kwam ik spoedig weer binnen, het tweede meisje zag ik niet meer, ik voelde de spanning ,waar ik overigens erg van geniet, en hoopte op een avontuur, ook al was het nog maar middag!!.
Laten we naar boven gaan vroeg ze, no problem antwoordde ik, we gingen een immens brede, grote trap op.
Boven gekomen troonde ze mij mee naar een oud tafeltje met twee krakkemikkige stoelen.
Ik keek om me heen, doe ik altijd voor rugdekking, keek omhoog en keek zo tegen de blote hemel.
Zeker 90 procent van de huizen in Cuba ligt in puin, er is voor 500 jaar werk, alleen de Cubanen doen het niet !!
Of ik vanavond nog te dansen ging wist ze me met handen en voeten te vragen, ik vond het spannend en besloot het broeiend vuurtje wat leven in te blazen.
Ik vroeg: kan je wel weg, heb je geen kinderen?? No,No,antwoordde ze terwijl ze haar bloese optrok, haar b.h. liet zakken en me zo liet genieten van haar inderdaad, waarschijnlijk nog kinderloze parels.
Ik draaide haar in positie en nam twee foto's.
(plaatsing Howling??)
(Ja Joop, na goedkeuring van de censuurcommissie - de redaktie).
Laten we het hiermaar bij laten, alhoewel het had nog een iewat spannender vervolg (geen foto's) !
(zeikerd...- de redaktie)
Moge duidelijk zijn voor het oplettende lezertje, dat er meerdere amoureuze avonturen volgden, maar voor alle verstandhouding;
m'n wapen bleef in het foudraal!!.

 

HELSE TUSSENVLUCHT SANTIAGO de CUBA-HAVANNA.

Om uit Santiago te vertrekken moet de vlucht een dag van tevoren bevestigd worden, dit zou een Cubaanse dame, Maria voor mij doen en alles was volgens haar geregeld !!
Ik had zelf voor 6 dollar een taxi naar het vliegveld geregeld, en kwam daar ruimschoots op tijd aan.
Na twee uur wachten chekte ik als eerste in en kreeg op vertoon van mijn bevestiging een handgeschreven ticket.
Nu weet ik uit ervaring, dat tussenvluchten een hel kunnen zijn, omdat ze vaak over veel papierwerk gaan.
Ik zat ontspannen in de inmiddels betreden vertrekhal, en verheugde me op nog een leuke dag en....avond in Havanna.
Zo'n 8 minuten voor vertrek, sidderde de hal van het gebulder van het op top toeren warm draaiende twee motorige propellor toestel.
6 minuten voor vertrek kwam er een geuniformeerd mannetje druk aanlopen, en luidkeels "senior Walter!" roepend kwam hij bij mij aan !
"Passaporte", snauwde hij, met paspoort en...ticket moest ik achter hem aankomen, en...belandde weer in de aankomst hal.
De volgende dag vertrok mijn vliegtuig naar Holland, en ik wist niet waar ik het zoeken moest.
Waar het mis is gegaan?? niemand zal het ooit weten, wel weet ik dat 3 minuten voor vertrek weer door de douane moest en....godzijdank in mijn stijl reizend, alleen maar handbagage !!! bereikte ik het vliegtuig en......via het bagageruim achter kroop ik in het al taxiende vliegtuig!!
Brullend en sidderend ging het vliegtuig de lucht in,.....ik sidderde ook, maar dat was van de geleden spanning!!
 

RESUMÉ...

Jongens wat heb ik wat beleefd, maar heimwee net zo als ik had toen ik uit Thailand kwam, nee dat heb ik niet.
Wel wil ik nog een keer terug en weer door het land reizen, maar dan met een stel vrienden, vriendinnen en....per huurauto,hotels, wat meer vrijheid in wat je mee kan nemen enz.
Ik mail met Ydelis uit Camaque en met de mooie Dayisel uit Santiago de Cuba, o, wat zou ze graag naar me toe willen komen, maar wat haal je aan de hand.?
Op 16 November vertrek ik weer voor een maand naar Thailand, Wannee is daar 4 December jarig en verheugt zich op mijn komst.
Tot de volgende waargebeurde verhalen.

JOOP WALTER-jullie JO,JO
 
 
 

Voor de 2e keer naar Thailand 27-11

Hier een berichtje van mij,het is hier prachtig weer, ik denk zo"n 30 
graden.
Er is van alles gebeurd,we zijn op een rivier boot geweest,naar de River 
Kwai bridge.
Moet je na gaan,een motorboot met zo"n automotor en een hele lange schroef 
trok eerst een boot met disco.
En daarachter een,noem het slaapboot met harde bedden.
Tempels bezocht enz, as.Maandag ga ik met partner en nog een Hollandse man 
met partner zo"n 900 km naar beneden naar Suraht Thani en vandaar verder 
naar een eiland,we zien wel.
Verder massages ondergaan,ben een paar dagen van de rel geweest van een 
salade,maar het gaat weer goed nu.
Het vrouwtje waar ik mee ga is erg aardig,klein maar lekker zacht.
Ben nog alleen naar het strand geweest naar een eerder vrouwtje,jezus wat 
jong,beeldschoon en aardig.
Ik zie wel.!
Jammer dat ze geen of weinig Engels spreken.
Heb naast mijn hotel iemand ontmoet die goed Engels spreekt,heel aardig is 
en ontwikkeld [geestelijk]!
Daar ga ik mee mailen,en dat zou bij mij passen.
Affijn ik geniet van het moment !!!
Joop

11-12

Jongens wat heb ik er een fijne tijd al opzitten.
Ben nu aan de laatste vijf dagen bezig, zit in Bangkok in een heel chique hotel.
Nogmaals wat een lieve mensen en lekker eten.
Ben van boven naar onder door Thailand getrokken, per trein en taxi.
Ik besef hoe fijn het is om een paar centen achter de hand te hebben, anders was ik Hoorn niet uit gekomen.

Ja....reis nog steeds met mooy 38 jaar,niet echt mijn keus maar.....het is net als met een hond,...je went er aan, ik niet dus.

Ja..alles erop en aan,maar niet echt wat ik wil.

Heb in Huain zelf een mooi vrouwtje ontmoet,tijdens mijn avond wandelingen,die spreekt Engels en is heel aardig,en vindt dat ook van mij ?,ach ik laat het gebeuren niks is zeker wel...dat ik besef hoe fijn het is om een paar centen achter de hand te hebben,anders was ik Hoorn niet uit gekomen.


De 16e vlieg ik terug en kom de 17e aan, kom met de trein.
Ik zie jullie, groeten aan iedereen.

JO,JO.

18-12

JO.JO.weer in koud Holland !!
Beste vrienden.

Na alle alarmerende berichten uit Thailand,en met name de bezetting van het vliegveld in Bangkok kwam ik in de ochtend van de 16'December weer aan in een afgrijselijk koud en nat Holland.

BERT EN MIEKE,

Allereerst even een klein berichtje over Bert en Mieke waar ik een mailtje van mocht ontvangen uit warm Sri Lanka.
Ik loop niet vooruit op hun eventueele aankoop aldaar,omdat ik als geen ander weet dat het in dat soort landen vaak anders gaat dan wij westerlingen zouden willen !!. Maar ik hoop van harte dat het allemaal doorgaat zoals zij dat willen.
Ik zou graag willen kijken om een hoekje,lekker warm,rondrijden op een 125 cctje,coolaatje,gebakken bananen,enz, enz.
Geen wekelijkse clubavond een paar weken door hun afwezigheid.
Hierbij ook nog even een compliment aan onze ,,Howling Henkie,,die mijn motorgelateerde foto's uit Cuba op de site heeft gezet.
Kijk maar eens goed wat daar nog allemaal rond rijd.Ook in Thailand heb ik veel foto's gemaakt van rijdend materiaal,ja...ook van de diversen plaatselijke schonen aldaar aanwezig.
Deze maal bereisde ik Thailand samen met nog een Hollander met partner van onder naar boven.
Dit met trein en taxi,allemaal even avontuurlijk.
Ook de bridge to the River Kwai bezocht uiteraard.Jongens het is weer afzien hier
vindt ik,koud en nat.!!

IK GA WEER TERUG !!
Dus....heb ik besloten om in Januari weer af te reizen naar Thailand,en...weer een mooie trip te gaan maken,deze maal met Vechit een mooie vrouw van in de dertig die gelukkig Engels spreekt.Ik heb er zin in,heerlijk weer gamba's,kreeft en wat er verder aan vis is te verkrijgen.
Ik hou julie op de hoogte.
JO,JO.

Januari 2009 -WIJ REIZEN WEER AF !!


 

 

JO-JO-TOERS VOOR U OP PAD!

WIJ REIZEN WEER AF !!

Zoals jullie hebben kunnen zien op ,,wist je datjes; is JO-JO-Tours profesioneel bezig.

Op 6 Januari reis ik weer af naar Thailand om nieuwe bestemmingen te ontdekken,en dit toe te voegen aan het inmiddels forse reis bestand. Mochten er nog geintreseerde natuur liefhebbers mee willen gaan en...kunnen,wacht dan niet te lang want...vol is vol !!

Was getekend, JO-JO.

 

10-01-09

 

Hallo allemaal.

Ik ben goed aangekomen in Bangkok,waar Wichit mij afhaalde van het vliegveld.

We zijn nu in het Narai hotel en voor het eerst heb ik het goede gevoel dat ze bij mij past !

Ik zit nu op een volgens mij totaal verouderde computer te werken,het duurde een hele tijd voor ik verbinding had.

Hopelijk komt het aan.

Morgen heb ik een boottocht geboekt,en worden we om half zeven afgehaald.

Daarna hebben we een auto met chaufeur gehuurd en gaan we een mooie rondrit maken.

We gaan ook naar haar familie,boven in Thailand en misschien een dag naar Laos,net over de grens.

 

 

11-01-09

 

Vrienden.

Wat in Holland normaal gaat,is hier ondenkbaar.

Maar daarom niet minder interesant,ben in 3 internet winkel geweest,en hoop dat dit door komt.

Mooi weer hier,gisteren een mooie boot tocht gemaakt,heel veel tempels bezocht.

Met dat boedisme is niks mis,iedereen helpt elkaar.

Ben ook in Patpong geweest met Wichit,voor de kenner is dat het nacht leven van Bangkok.

Van alles gezien....pingpong,pijltjes schieten,kaarsen uit blazen enz.

Het leukste vondt ik de mamasang,...noem het de... bazin.

Al een aasgier hield die alles in de gaten,van de dames tot de drankjes enz.

 

17-01-09

 

Hallo allemaal.

Ik zal jullie maar besparen de weg om te mailen.

Ik zit nu 10 km van Laos af !!

Ben bij Wichit haar ouders geweest,daar ook geslapen,ja..op een matje iedereen bij elkaar.

Ging 100 jaar terug in de tijd,ze leven daar allemaal bij elkaar,en delen alles.

Eigenlijk niks mis mee,Wichit heeft grond daar,waarschijnlijk help ik haar daar om iets te bouwen.

Vertel je jullie later wel meer.

Ik heb dit afgelopen jaar meer beleefd dan ik bijna aankan.

Tot zover...Wichit.Joop.

 

21-01-09

 

Hallo allemaal.

 

Het lijkt allemaal te luken met internet.

Een Engelsman helpt me.

Hier gaat alles goed,ben bij de ouders van Wichet geweest en daar geslapen.

Ik werd in een keer 100 jaar terug gezet,allemaal op de lange regel slapen.

Ben ergens aan begonnen,maar dat horen jullie nog wel.

Wichit is heel aardig,en de ontmoeting met haar dochtertje rechtvaardigd mijn hele reis!!

Liefs Joop,Wichit. 


11-03 De vogel is wederom gevlogen....

JoJo Tours, niet voor fietsvakanties...
JoJo Tours, niet voor fietsvakanties...

Als een dief in de nacht met de noorderzon vertrokken,

nu weer naar Cuba...je mag raden waarom.....

 

 

TUSSENSTOP...

Vanaf hier de eerdere avonturen van onze wereldreiziger,

alle nieuwe avonturen worden van boven naar beneden geplaatst.

Rust....?

wat had je het naar je zin.....
wat had je het naar je zin.....

Ja, Joop het is gedaan met je rust, aan het werk!

Onze lezertjes verwachten weer smeujige verhaaltjes

van buitenlandse avonturen en spannende dames......

 

Je Thailand verhaal zullen we hier in ieder geval weer herplaatsen,

kan je het zelf nog even aanpassen en op spelfouten controleren!

 

Je bloedjesnelvrienden.

MOTOGIRO FINITO...

Klaar voor de Thaitrip...
Klaar voor de Thaitrip...

Warmgedraaid in Italia en op naar het volgende avontuur...

Thailand #1

Mijn tropische avontuur !! Thailand The Best !!

Hoi,vrienden.

Nee geen motorverhaal deze keer,alhoewel er een overvloed rondrijd aan scooters en motoren.

Het gekke is je hoort ze niet,alles gaat rustig en rijd lekker rond.

Nee,....geen getoeter of agressie,alleen maar een glimlach als men passeerd

 

Cultuur schok!!!

Allereerst voordat ik het vergeet jullie allemaal de groeten van mij.

Bert wil je vooral Judith en Anita van mij groeten !!niet vergeten he !!!!

Het is nu Zaterdag middag hier 6 uur en bij jullie 5 uur vroeger,recht tegen over mij kijk ik uit op de zee,...en de vislucht waait hier naar binnen....... .Rustig maar de vrouwen komen zo dadelijk aanbod.

Wij zeiden vroeger alles op zijn tijd....eerst na kroeg en..dan naar de meid.

Vislucht en vrouwen?,ja in Holland, hier niet,minimaal 3 maal per dag onder de douche !!

Waar was ik...o,ja vislucht nou hier aan de overkant meeren de vissersboten aan,en wordt er twee maal per dag gelost.

Alles met de hand,niet voor te stellen,ook de netten worden aan boord door een hele groep mannen en..vrouwen gerepareerd,als je dat s"avonds ziet is net een film,een boot die scheef ligt te deinen,mannen nat en onder de schubben,slingerende lampen en....dan als toeschouwers door hun natuurlijke bevalligheid,adembenemende meisjes,vrouwen.

Alleen,en..dit is maar een filmbeeld rechtvaardigd mijn reis!!!!!

 

Natuurlijke gratie,en...onbevangenheid!!

Voorbeeld..??Op een dag reden we langs de zee en kwamen bij een plek waar de filmopnamen van een James Bond film ooit zijn opgenomen[onbelangrijk,maar toch]

Langs het strand kun je,je laten masseren,wat hier in Thailand cultuur is!!Voetmassage,lichaammassage enz.

Maar ik dwaal af...ik liet me samen met Richard,de man van Saowarat die samen ,heel perfect en verzorgd hun,noem het hun dating site tot in de puntjes verzorgen.

Ik hoor jullie denken...ja maar dat kost geld,ja natuurlijk maar...ze verzorgen ook de ontmoetingen,rijden ons rond enz,enz.

 

Voorbeeld ????? Bevalligheid???!!!

Ik ga heerlijk op het massage bed liggen,ontspan me,iets wat me vreemd was,een niet alleen mooi meisje,maar ook lief van gezicht,begint na een praatje met me. {voor de eventueele centenpikkers......kost maar 200 Bath ik geloof een paar euro,!!!!!

Ze begint,uiteraard heel subtiel te masseren,ik val 3 maal in een wegzakker[slaapje].......of ik wat drinken wil vraagd ze met haar mooie ogen en haar tanden glinsteren,lachend naar me,waar of ik vandaan kom??? Holland?? o,nice country,I like the tulips enz ,de massage gaat door,ik kan mijn handen niet stil houden,breng ze naar achter,en streel haar zachte handen,heel subtiel beantwoord ze het,met subtieliteit...haar handen doen het volkomen natuurlijk,niks met sex te maken,dit is honderd maal fijner.

Na afloop drinken we onze Mojito uit,ik streel nog haar zachte handen en kan wel huilen om haar onbevangenheid.

Zou je mee willen vraag ik,samen een trip maken??O,ja als mijn baas het goed vindt,wil ik graag met je mee.!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Epiloog,

Niks geen fantasie,dit is een voorbeeld van wat ik meemaak!!Kom daar in Holland eens om..! Wat moet je,heb je niks anders te doen,wat denk je wel!!!

Nee,Judith,Anita,en nog enkel anderen jullie niet,jullie zijn prima je snapt wel wat ik bedoel,hoop ik!!

 

Ze zijn zo lief mijnheer....Dit is de titel van een boek geschreven door John hauser.

En beschrijft Thailand ten voeten uit

Bij de bieb te leen!!

Op straat wordt je toe geglimlacht door, en ik kan het niet te vaak zeggen,ik noem het..bevallige dames,dit zonder bij bedoelingen,kan wel,dat hangt van jezelf af

 

Verliefd.!!???

O ja,wel al tientallen maalen,heerlijk .

Het eerste meisje dat ik ,met nog twee andere Hollanders ontmoeten was heel romantisch,en rechtvaardigd de hele reis!!

Nee,ik ga niet in op details,maar was niet mijn type,als ze lachte was ze mooi ,maar had ook trekken die ik niet meer wil zien.

Ook van mijn kant[misschien??]niet goed aangepakt.

Nu trek ik op met Kittiaja,heel verlegen,stil en ontwapenend,de onschuld zelf.

Een hard werkend meisje,nooit getrouwd geweest,en waarschijnlijk nog nooit met een man geslapen en.......dat blijft ook voorlopig zo,het belangrijkste is in Thailand voor een vrouw...respect!

Hard werken voor 3-5 euro per dag is geen uitzondering

 

Epiloog.!!!

 

Michel,Erwin en Fok mochten jullie serieus van plan zijn om ook een soort gelijke reis te ondernemen ik kan jullie Saowarat haar site van harte aan jullie aanbevelen.Een hele lieve vrouw die waakt als een kloek over haar dames,en jullie met van alles terzijde zal staan.

Haar site...??www.thaidreamgirl.nl neem gerust een kijkje.Fok...neem contact op met me ,jij met zilveren haar oogst veel succes hier.

Nee,maak je niet ongerust,....alles mag hier, niets moet

Hun lijfspreek is...You are happy?? My happy!!!

Dat is wat anders dan.......laat ik maar stoppen.......I am Happy.

Groeten aan iedereen,dan vergeet ik niemand.

Joop Walter [jullie Jo, Jo]

Na afloop praten we nog wat en drinken oze mix.

Thailand #2

 

Thailand...Episode 2 07-07-2008

Beste vrienden.

 

Wat ik allemaal de afgelopen weken allemaal heb meegemaakt??.

Allereerst ,,de Amazonezit,,

 

Voor de wat ouderen onder ons,weten jullie het nog,de Demm tweetakt van Jopie Walter met achterop een mooi meisje met het haar als een suikerspin getoupeerd.

Het liefst hoogblond,ofschoon zwart ook mijn voorkeur had.

Tot in de jaren zestig mochten de dames achterop met de benen aan een kant,.....de z.g.n Amazonezit!!

Wel hier in Thailand zie je niet anders.

Nu ik dit schrijf herinner ik me ook weer Sjaak Haring...juist de vader van Judith Haring....Bert en mijn trouwe salsa danspartner,...ook Sjaak had een Parilla net zo een als Hildo nu heeft,alleen Sjaak had geloof ik twee versnellingen en die van Hildo 3??.

Maar ik dwaal af.....,ook Sjaak hoorde bij de nozems,en ik zie hem nog gaan met een bloem achterop.

Hier zie je vader ,moeder en twee kinderen op een brommer plus de boodschappen erbij!!! 

 

Kaoroka!!

Ik ontmoete Key tijdens mijn zoektocht door de badplaats Huanin ergens op een achteraf plaats waar ik wat te drinken nam.

Om een lang verhaal intekorten ,..met haar en een vriendin ben ik snachts naar een gelegenheid gegaan langs de spoorlijn naar Bangkok,..als je de toko uitstapte en je paste niet op werd je platgereden.

 

Waterpijp

...ja Heintje ik flik het wel, we zijn doorgegaan tot de volgende ochtend 7 uur!!!

Zingen,vrienden........bediend worden door twee ,,Ladyboys,,volkomen geacepteerd,met hun gedanst op mijn manier gekkigheid gemaakt.

Het haar op m"n buik vonden ze te gek!!

Tot zover!!....Geen buitenlander buiten mij om in de middel of nower,ik was Thai!!

 

Niks is wat het lijkt !!!!!!!!!!!!!!!!

Ik had tegen Key 31 jaar gezegd...Key my ogen????

Cola,cognac,water pijpen,eten enz.ik had denk ik vijftig euro op zak.

Tegen de ochtend,afrekenen en ik hoorde Key, die kleine opdonder al heftig te keer gaan bij het loket,en wist dat ik gepiepeld zou worden.

A'ch achteraf [ik kreeg de rekening] betaalde ik denk ik zo"n 10 euro teveel door het z.g.n oplettende Key !!!

Ik had de avond wel het dubbele waard gevonden,..maar toch!!! 

 

Kryttia,daar trek ik nog steeds mee op.

Ben naar haar vader en zusters gegaan in Korath,waar ze koeien fokken.

Ziek geweest!!!!

Nee ,...geen enkele vorm van luxe daar,..een soort kampong met vrouwen die nog betel noten kauwen,en als een reiger rode spuug kwatten!!!

Geen douche,airco,ja bakken water om je te mandieen.

Jongens wat was ik ziek,ik heb mezelf genezen door mijn geest buiten m"n lichaam te houden,volkomen te ontspannen,ademhaling regelen,...en proberen zo veel mogelijk te drinken!!!

Dit alles op een bed??zo hard als een plank,laat ik maar stoppen.

Kryttia,probeerde me te verzorgen met eten wat ik niet luste.

Hoe langer ik met haar optrek,hoe aanhankelijker ze word.!!

Voor de goede orde er is, en........er gebeurd ook niks tussen.!!

Ik heb haar vandaag naar Bangkok laten gaan waar ze met haar twee zusters op de markt groenten verkopen.op een manier die wij nooit zullen snappen!!!

 

Epiloog,!!

Zaterdag komt ze weer hier naar toe,we zien wel.

Laat ik in een ding duidelijk zijn,....geen Thaise dame naar Holland,niet verliefd een totaal andere wereld dan de onze.

Ieder met zijn eigen cultuur,en ik laat dat voorlopig zo!!!!

 

Groeten,aan iedereen jullie,..Jo,Jo.

 

 

Thailand #3

Thailand....3"Episode !!

Beste vrienden.

 

Vroeger had je de z.g.n kontzak boekjes.

Vele weten dat nog wel...Dick Bos,Spot Morton,De kat,waaronder ook de Episoden reeks boekjes.

Nu met de televisie,internet lijkt het achterhaald....inderdaad maar in de jaren zestig een summun,je kon het niet afwachten .....de Moker slaat toe!!....de Kat in het duister!!!Dick bos in Hong Kong,Wild West serie,enz,enz!!

.

Kapitein Rob 

 

Henkie en mijn favoriet...Kapitein Rob,met Joto en Lupardie. Tom poes met de enge Sicbok.

Ach...ik kan nog uren doorgaan,gelukkig heb ik de meeste boekjes nog in mijn bezit,al dan niet beduimeld.

Je moet nagaan...de boekjes waren inderdaad kontzak formaat en werden vaak, voordat ...als we tenminste een kwartje hadden om een kaartje te kopen voor de bios!!!!!!!nu niet meer voor te stellen!! 25 spie!!! dit bij elkaar gesprokkeld met oude kranten .lege flessen enz.

Voordat de film begon,b.v Roy Rogers [wij zeiden....Rooie Rogers] hadden de wat oudere jongens die boekjes......Let op he...dit was verboden lectuur.

En de politie [Lange Scheppers,Te Pas] enz lette hierop!!!!!

 

KoKo!!!

 

Op de Venenlaan in Hoorn woonde Wiegerd,een geestelijk gestoorde jongen,voor een cent liet hij zijn ...apparaat zien [voorwereldlijk] affijn ..hij werd liefkozend,,KoKo genoemd,Wimpie Evers en de [jongens van het Venenlaan herinneren hem zich nog wel!!!!Ik heb hem nooit meer gezien.

Ach je had er zoveel,Ouwe Nottert.Opa de.Poesie,Oudie Fred de z.g.n Vodden mijnheer,De slikloos,Drie in de Piet.[Klaasenboss]

 

Mijn laatste week Thailand!!

Terwijl ik zit te schrijven hier,terwijl ik uitkijk over de oceaan,gebeurd er van alles. 

Ik heb net voor het Thaise dames personeel en mijn dame heerlijk Thais eten laten halen.

Alleen al de ongelooflijke saamhorigheid waarmee ze kakelend,lachend zitten te eten is ontroerend.

Ach het kost allemaal niks,net haalt Taan weer vruchten aan een karretje en Kritia voert mij verse ananas!!!

Boddy massage!!!

Gisteren aan het strand een ongelooflijke heerlijke oilmassage gehad van een wel onvoorstelbaar mooi meisje,lippen als een bloem,tanden als parels,een lach om te bezwijken.

Ze heeft mijn mail adres,ach of er wat van kom??? onbelangrijk, het gaat zoals een andere Hollander me al in het begin vertelde...geniet van het moment.

Jongens ik moet stoppen Taan moet nu aan het werk.

 

Groeten,Joop [JO.JO]


Thailand #4

Op veler verzoek....Thailand...ik kom terug!!

Beste vrienden.

 

Voor zolang als het duurd,tik ik nu door.

Het is ongeveer half negen in de avond,en we gaan dadelijk met een groep uit eten.

Jongens wat heb ik echt een mooie tijd hier!!!

 

Aan het strand vanmorgen!!!

 

Jullie weten,...ik lieg niet!!!

Affijn,vanmorgen ging ik wandelen,alleen want Krittiya lag nog te slapen,na een vrij drukke nacht met mij.

Ik ben toch verdomme helemaal naar die meid toe gegroeid,.....zij is de eenvoud en liefde die je volgens mij nog maar zelden tegenkomt!!

Om kort te gaan,.. ze vreet me op.

 

The Beach!!

Loop ik dus om zeg maar negen uur vanmorgen,mijn pijpen opgerold lang de kustlijn,het was eb dus een lekkere schone kustlijn.

Ik had mijn shirt uitgedaan,strakke broek,dus kom ongemerkt bij wat,noem het bevolking.

Ik kijk in het rond,had wat schelpen opgeraapt enz.

Jullie moeten me geloven,ik lieg niet!!!

Er zit een jonge vrouw op een grote kei,en ze lacht naar me,dat doen ze trouwens bijna allemaal.

Ze wenkt me, kom bij me zegt ze in het Engels!!

Nou dat viel niet mee want die keien zijn allemaal begroeid met algen.

Komt er uit het water toch een beeld van een meid jongens...kleine borsten ingevallen buik,jezus nog aan toe,en dat om negen uur s"ochtens!!

Komt bij me zitten,het waren zusters van elkaar.

Ze gaat tegen me aan zitten,en ze voelen altijd aan mijn borsthaar.

Een sterke man zegt ze,ben je alleen??

Jongens ik moet stoppen we gaan eten.

Word vervolgd.

groeten, Jo,Jo

15-07-2008


Thailand #5

Geplaatst door: Joop Walter 20-07-2008

Aanvulling....Thailand my come back!!!

Beste vrienden.

 

Moest ik de volgende episode iewat abrupt afbreken [Taan moest haar b issenis doen] alhier een soort eind verslag.

 

De twee vrouwen aan het strand!!

 

Was ik vorige keer, dat ik aan mijn voorlaatste artikel bezig was nog in Thailand,wel ik ben weer in Holland!!

Henk en zijn broer Martin haalden mij af van schiphol,zo zie je maar,je hebt aan een paar echte vrienden genoeg!!

Op aandringen van enkele trouwe lezers alhier het slot van de ontmoeting met de twee jonge bloemen aan the beach.

 

Borsthaar!!!

Ja,wie had dat nou gedacht dat ik met mijn haar begroeing zoveel succes zou hebben,hadden jullie dat gedacht??Ik niet.

Dus,daar zit ik om negen uur met 2 jonge vrouwen te praten.

you strong men,you alone?? O,Hollan,nice,good piple,good Hollan Farang[naam voor buitenlander in Thai].

Maar ze weten ook dat de Farang iewat meer bewapend is dan de doorsnee Thaise man!!!.

Ondertussen had de mooiste een t,shirt aan getrokken,jongens wat een uitzicht je kon Hilversum 1 en 2 zo handmatig bedienen [volle werk].

Ondanks dat het ondertussen zo half tien was geworden,moest ik toch het een en ander een goede plaats proberen te geven[opspeling]!!

Ik had,het was zo"n 35 graden inmiddels!!...dorst gekregen en een beetje honger.

You co white my make a drink and eating??vraag ik.

Ik heb er dus foto"s van he,dus geen fantasie verhaal!!

Zit ik dus met twee mooie vrouwen 31 en 38 jaar ,bil aan bil te eten!!

Ja,jongens kom daar hier eens om??

Nee wat zouden hun vriendinnen wel denken,een oudere man enz,enz!!! 

Die van 31 legt haar hoofd tegen m"n arm.....you good men,plaese you email withe me????

Geen fantasie....real the true!!

Ook voel ik Hilversum 1 en 2 ongemerkt tegen m"n borst,nou ja..ongemerkt...ik speelde de ongemerktheid!!

 

Epiloog.

 

Ja,maak daar maar eens een eind aan!!

Ik gaf hun het drievoudige aan wat het zou kosten,en zei,my co withe bus to Bangkok om 11 a clock,and my shauwer in hotel.

Tranen,en kussen overstelpte me,jongens ben je 60 en dit is maar een beschreven gebeurtenis!!

Met m"n gat iewat achteruit [ruimte] !!ging ik terug naar het hotel.

Volgens een betrouwbare bron heeft Thailand 1 millioen meer vrouwen dan mannen!!

En wat voor vrouwen,lachen,vriendelijk,behulpzaam.

Alleen al, als ze aan tafel zitten met hun glimmende benen.

Zacht als zijde,buigzaam als bamboe!!

Ik ga vast weer terug naar Krittya,en samen een mooie reis maken.

Lekker het NUON plagen [het zwijgen opleggen.....meter]!!

 

Fans!!!.

Ja ,die heb ik opgedaan in Huanin!!

Ik heb diversen mails met foto"s in mijn bezit van dames,ontmoet op o,a de dansvloer...o,ook weer een verhaal apart,maar ik ga stoppen...ik zat 11 uur vandaag in het vliegtuig!!

Ga heerlijk in het bad voor klein onderhoud,en dan slapen, lekker achter m"n grote groene deuren.

 

Respect!!!!!!

Daar draait het om in Thailand.....kan je dat opbrengen als man...dan krijg je een honderdvoudige beloning!!!!!

Slot....Groeten,Joop [JO,JO].